|

Демократите в САЩ подготвят сталински чистки в Америка

Клинтън два пъти започва военни действия срещу Сърбия

Вече е срамно да си американец. В нашата страна вече четирима президенти поред са военни престъпници

Пол Крейг Робъртс

Аз съм израснал през втората половина на 20-век и днес не мога да позная страната си. Живях в нормална страна, а сега живея  в ненормална.

Вече е срамно да си американец. В нашата страна вече четирима президенти поред са военни престъпници. Клинтън два пъти започва военни действия срещу Сърбия, като заповяда на НАТО да бомбардира бивша Югославия през 1995 и през 1999 г., така че Бил е два пъти военен престъпник. Джордж Буш-младши нахлу в Афганистан и Ирак и атакува провинции в Пакистан и Йемен от въздуха. Значи Буш има четири военни престъпления на сметката си. Обама използва НАТО за унищожаването на Либия  и изпрати наемници да разрушат Сирия, и така извърши две военни престъпления. Тръмп атакува Сирия със силите на САЩ, следователно стана военен престъпник в началото на режима си.

Тази година може да се окаже решаваща за Съединените щати. Ясно е, че американският военно-разузнавателен комплекс и Демократическата партия със съдействието на васалните си медии възнамеряват да освободят Доналд Тръмп от президентския пост. Един от заговорниците обяви тези дни, че трябва да се избавим от Тръмп, преди той да победи повсеместно на следващите избори.

Сега вече се знае, че

Russiagate е заговор на военно-разузнавателния комплекс,

Джордж Буш-младши нахлу в Афганистан и Ирак и атакува провинции в Пакистан и Йемен

на режима на Обама, демократическия Национален комитет и пресата, за да се унищожи президента Тръмп. Пресслужбите обаче никога не представят този факт на американската общественост. Въпреки това повечето американци не вярват на демократите и медиите, които говорят, че Тръмп е бил в сговор с Путин, за да похити изборите.

Пред нас стои един въпрос: ще успеят ли Мюлер и демократите да зачистят Доналд Тръмп, както Йосиф Сталин успя да ликвидира ленинските болшевики, включително и Николай Бухарин, когото Ленин наричаше „златното момче на революцията” или пък Демократическата партия и продажните медии ще се дискредитират така, че страната да отиде далеч надясно?

Сталин не се е нуждаел от факти и е можел да дискредитира хората както си иска, тъй като е имал абсолютна власт. В САЩ продажните медии, като Сталин, не се опират на фактите, но продажните медии нямат абсолютна власт. Наистина,

малцина вярват на пресата,

а още по-малко вярват на Мюлер.

Защо Мюлер, Коми, Розенщайн и всички останали не се обвиняват за явните им и очевидни престъпления? Бъдещето на Америка включва отговор на този въпрос.

Това е възможно, защото режимът на Тръмп позволява на продажните медии и демократите да разрушават доверието в тях или защото Тръмп е слаб, смутен и не знае как да използва силата на администрацията си, за да убие тези, които искат да убият него?

Ако е първото, Америка ще отиде далеч надясно.

Ако е второто, в Америка ще има сталински чистки и чистките, вероятно, ще следват Сталинския модел и ще се разпрострат над тези, които са гласували за Тръмп.

Несполуката на цялото либерално-прогресивно ляво постави САЩ пред два неприятни изхода. Единият от тях е дясно правителство, присвоило си права от либералното поражение. Другият е – подем на политиката на държава, в която угнетяването ще е на база пол, раса и убеждения.

Обама използва НАТО за унищожаването на Либия и изпрати наемници да разрушат Сирия

Това не е единственият въпрос, който може да бъде решен през 2018 г. Има и други два основни проблема – това са икономическата ситуация и военната ситуация.

В течение на десетилетия централните банки на Запада и Япония печатаха пари, които  надхвърлят многократно ръста на реалните стоки и услуги. Това печатане не предизвика масова инфлация при потребителските цени. Вместо това тя доведе до инфлация във финансовите инструменти и недвижимостта.

Средният индекс Доу-Джонс е продукт на печатането на пари. Могат ли централните банки да спрат да печатат пари и да позволят на лихвените проценти да растат, като по такъв начин разрушават цените на акциите и пенсионните фондове? Какви ще са последиците?

Във военно отношение, след Втората световна война,

Вашингтон използва господството си за да диктува на света.

Тръмп атакува Сирия със силите на САЩ

Но сега президентът на Русия обяви, че притежава, от американска гледна точка, такова супер въоръжение, което не предполага, както твърдят някои, паритет на Русия и САЩ, а дава на Русия огромно военно превъзходство над САЩ и над целия западен алианс. Възможностите на Русия, с които САЩ нямат шансове в близко бъдеще да съпоставят своите възможности, означават, че политиката на сплашване на Вашингтон няма да може  да уплаши Русия. Ако Вашингтон продължи с враждебното си поведение по отношение на Русия, Русия най-вероятно ще избие зъбите на Вашингтон.

Америка вече не е „единствената свръхдържава”. Това е второсортна сила, чието високомерие я доведе до това. И то ще се случи през 2018 г.

 

Превод: Тихомир Тодоров