|

Сидеров към руски депутати: Правя и ще правя всичко за доброто на народите ни

Лидерът на АТАКА благодари на гостите за уважението, което са засвидетелствали и си направиха снимка за спомен

По време на срещата на парламентарната група за приятелство с Русия с делегация от Руската държавна Дума и Горната камара на руския парламент по случай 140 години от Освобождението на България, лидерът на АТАКА Волен Сидеров беше категоричен, че отношенията между нашите братски народи са приятелски, независимо от политическата конюнктура в света.

„Многократно съм заявявал, че правя и ще правя всичко възможно за по-добра връзка между българския и руския парламент. За мен това е една мисия”, посочи председателят на ПГ на Обединени патриоти.

Сидеров допълни, че на 18 март ще бъде наблюдател на изборите за президент в Русия и се надява, и там, да направим срещи, от които да се родят полезни идеи за отношенията между нашите два народа.

„Благодаря на Александър Василенко – председател на групата за приятелство между Русия и България в Държавната Дума, Михаил Шчетинин – член на горната камара на руския парламент и Олга Германова – депутат от руската дума от партията „Единна Русия“ за уважението, което показаха, посещавайки българския парламент в навечерието на 3-ти март”, заяви патриотът. От АТАКА бяха подготвили специални подаръци за руските гости, с които да покажат и да засвидетелстват уважение към тях.