|

АЛФА ТВ с награда от Министерство на земеделието и горите

Изпълнителната агенция по горите, заедно с Регионалната агенция по горите София и зам.-министърът на Земеделието, храните и горите от квотата на АТАКА Атанас Добрев извършиха съвместна проверка. В района на с. Говедарци, Самоков бяха извършени превантивни мерки на товарни МПС, активно сечище и временен склад на територията на сечището. Министър Добрев награди АЛФА ТВ с грамота за висока оценка и признателност за медийно партньорство.

Добрев за пореден път подхвана темата за посегателствата над горските служители от страна на бракониерите. Коалиция Обединени патриоти има изготвен законопроект, с който да бъдат направени промени в закона и на горските служители да бъдат дадени повече правомощия, както и за по-сурови наказания на нарушителите.

„От 30 ноември има внесен от Обединени патриоти законопроект за промени на Наказателния кодекс. В него се засягат повече правомощия на колегите”, посочи Добрев.

В края на проверката АЛФА ТВ бе наградена от Министерството на земеделието и храните и Изпълнителната агенция по горите с грамота за висока оценка и признателност за медийно партньорство при провеждане на национални кампании с обществена значимост за 2017 г.

„Телевизия АЛФА винаги изпълнява функцията си пред обществото и предава точната и вярна информация на зрителите. Изпълнителна агенция по горите я награждава за обективността на репортажите й. Лично държа да ви връча тази награда. Все така да продължавате да излъчвате обективно репортажите”, поздрави зам.-министър Добрев.