|

13 години партия АТАКА

Партия АТАКА отбелязва 13 години на политическата сцена. Честито, атакисти – вие, които отстояхте каузата „България над всичко!“ въпреки репресиите, клеветите и предателствата! Вие сте гаранцията, че АТАКА е желаната, необходимата и незаобиколимата партия в българския политически спектър.

Пътеводител, първопроходец, ледоразбивач – това е АТАКА през последните 13 години от историята на нашата нация. И тъкмо това спасява България от бездната на дивия капитализъм. Водена от Волен Сидеров, през 2005 г. АТАКА вдигна заплашителен юмрук срещу неолибералната вакханалия на чуждите колонизатори и им поиска сметка за грабежа на националните богатства, за икономическия геноцид над българите, за обезбългаряването на прекрасната ни земя и за прокудените по чужбина милиони наши братя и сестри.

Днес АТАКА е първата и единствена парламентарна партия, дори и като част от коалицията Обединени патриоти, която води борба срещу въвличането на България в американската война срещу братска Русия. Такава е и ще бъде нашата мисия, нашата служба, нашата съдба – да бъдем винаги първите, с цената на всичко.

АТАКА първа призова „Да си върнем България!“

АТАКА първа поиска да се сложи край на потурчването на цели региони от Родината.

АТАКА първа заяви, че националните богатства и печеливши индустрии трябва да се върнат в български ръце.

АТАКА първа внесе закони за реиндустриализация на България и гарантирана социална справедливост.

АТАКА първа поиска българинът да получава доходи, равни на европейските.

АТАКА първа вдигна лозунга „Не на НАТО! За неутралитет!“

АТАКА първа създаде връзки с обявените за неугодни на Вашингтон „аутсайдери“ като Иран, Сирия, Куба, Венецуела, за да покаже как се води независима външна политика.

АТАКА първа подаде ръка за обединение на политическите партии в патриотичния спектър и коалиция Обединени патриоти вече 1 година е част от управлението на България.

Имаме много имитатори – нагаждачи, приспособенци и други несретници. Това е неизбежно. Но изминалите 13 години показаха, че те се появяват и умират като вируси, поразени от силния патриотичен имунитет на АТАКА, защото им липсва най-важното – вяра. Вяра в собствената правота, вяра в бъдещето на България.

Вдигнете високо юмруците, националисти! България няма да оцелее без ударната сила АТАКА.

 

 

На 11 юли 2005 г. в първата си реч в Народното събрание Волен Сидеров сравнява българските политици с „грухтящи прасета, безчувствени топки лой, глухи за проблемите и страданията на българския народ”

20 принципа на АТАКА

20 принципа на Политическа партия АТАКА, залегнали при учредяването й през 2005 г. До днес партията води последователна политика и не се отклонява от тях вече 13 години

1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.

2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.

3. Строги санкции за ругателство на български национални светини и хули срещу България.

4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.

5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.

6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българските производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.

7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната банка.

8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.

9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.

10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.

11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.

12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.

13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.

14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.

15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.

16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на Договора за затваряне на АЕЦ „Козлодуй”.

17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка

18. Провеждане на операция „Чисти ръце”. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.

19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието “национално предателство”. Съд за национални предатели.

20. Законово въвеждане на минимална цена на труда – почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.

Да върнем България на българите!

 

 

13 години АТАКА отваря очите на българите чрез медиите си

За 13 години партия АТАКА изгради три авторитетни и първите антиглобалистични медии в България. Като утвърден журналист и публицист, партийният лидер Волен Сидеров създаде вестник, телевизия и интернет сайт

www.vestnikataka.com

ВЕСТНИК „АТАКА”

Вестник „Атака” е първата медия на партия АТАКА и се издава вече 13 години. На 17 октомври 2005 година излиза от печат първият брой на печатното издание. Негов основател и главен редактор е лидерът на партията Волен Сидеров.

Вестник „Атака” е първата независима и свободна от влиянието на САЩ, ЕС и НАТО българска печатна медия. Изданието е подчинено на свободата на словото и обективността на представяне на информацията.

В периода от 2005 година до 2011 година вестник „Атака” се издава всекидневно. От началото на 2012 година досега излиза от печат веднъж седмично – в петък.

ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА

Телевизия АЛФА е последната, създадена от партия АТАКА, медия. Тя е създадена на 3 октомври 2011 г. и излъчва 24 часа. Електронната медия е с национално покритие и се излъчва чрез кабелните и сателитните мрежи на най-големите доставчици на телевизия в България. Към момента АЛФА ТВ е достъпна във всеки български дом. Тя е достъпна и на интернет адрес www.ataka.tv.

Партия АТАКА и нейният лидер Волен Сидеров създадоха АЛФА ТВ като проект, в качеството си на алтернативна медия, която би отворила врати на новини и събития извън ограниченията, наложени от Европа и САЩ.

Централното студио на АЛФА ТВ се намира в центъра на София на площад „Славейков“.

Сред най-гледаните предавания са 2-часовият неделен блок на Волен Сидеров „Неделник” и „В окото на бурята” с водещ Магдалена Ташева.

АЛФА ТВ работи за интересите на българското общество и показва действителността такава, каквато е. Целта на екипа е създаването на идеологическа медия, което е контрапункт на неолиберализма и евроатлантическата пропаганда в България.

ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ „АТАКА”

Информационен портал „Атака” стартира на 28 септември 2005 г. и може да бъде открит на интернет адрес www.vestnikataka.bg.

В него се публикуват актуални събития от страната и света, както и всеки брой на в. „Атака”.