|

Разследване на Карбовски потвърждава: Сидеров беше прав за наркоразпространението

Вместо да направят проверка, органите на реда – МВР и „Икономическа полиция“, създават суматоха и условия за „обвинения в хулигански действия” от страна на Сидеров и Чуколов, 9 октомври 2015 г.

Близо 3 години след опита за политическо зачеркване на партия АТАКА и лидера й Волен Сидеров едно разследване на журналиста Мартин Карбовски внесе изключителна яснота за наркоразпространението в столицата ни. След претърпени множество политически и журналистически репресии, арести и среднощни съдебни процеси все пак става ясно, че думите на Сидеров тогава са актуални и сега.

„Тук знаете ли какво виждам – продажба на цигари без бандерол. Вероятно и продажба на други стоки и продукти, които са незаконни. Прикриване от страна на МВР, вместо разкриване и съпричастие на някои медии, които вместо да разследват какво е станало, тръгнаха да обясняват аз дали съм агресивен и хулиган”, заяви пред клекшопа на столичната улица „Г. С. Раковски” Сидеров на 11 октомври 2015 г. часове след като сигнализира за незаконната му дейност.

Какво последва всички знаем. Въпреки, че икономическа полиция и община Средец откриха множество нередности в търговската дейност на въпросния магазин, държавата се впрегна и успя да арестува, но не и да сломи Сидеров.

Предаването е „Карбовски Втори план“. Темата „Наркотиците днес“. Преди близо 3 години Волен Сидеров твърди, че наркоразпространението в София се извършва в клекшопове и е под закрилата на полицията. Какво твърдят пред микрофона на Карбовски родители на деца, зависими от дрогата.

„Приятели на сина ми ми казаха, че взима някакви прахове. Амфетамини взимал. Предлагали са му без пари, зарибявали са го… Там в един дълъг блок на първия етаж… Аз ходих в полицията, оплаках се, не съм писал жалба, защото те не ми дадоха до пиша. Викат няма смисъл ти да пишеш, ние го виждаме”, споделя бащата на 13-годишно момче от 36-то училище в София.

„Виках полиция, пусках жалби, хващаха клиенти там пред тях, които са написали в 6-то РУ, че са купували от Павел наркотици. И просто всичко се приключва с „няма доказателства“. Доколкото разбрах, имал силен гръб в Шесто и затова така нещата се случвали. Имали си техни полицаи там, които вършели работата… Винаги има някой, който да даде на балкона там, то си е като клекшоповете по центъра”, разкрива схемата бащата на 13-годишно момиче от същото училище.

Какво ще кажат обаче всички, които нападаха и обвиняваха Сидеров. Нека оставим на тяхната съвест.

 

Сидеров и Чуколов разлепят плакати срещу наркоразпространението, 23 октомври 2015 г.

Битката на Сидеров с наркоразпространението

На 9 октомври 2015 г.

Възрастен мъж спира лидера на АТАКА Волен Сидеров и го моли да вземе мерки срещу продажбата на безакцизни цигари в магазин тип „клекшоп”. По думите на господина Сидеров е народен представител, който би му обърнал внимание. Мъжът дава на председателя на АТАКА кутия цигари без бандерол, която е купил от въпросния търговски обект. Според него на това място се продавали и наркотици.

След получена информация за продажба на контрабандни стоки и наркотици в магазин в центъра на столицата, на ул. „Раковски” Сидеров и Чуколов подават сигнал на телефон 112 за разпространение на наркотични вещества и стоки без бандерол в близост до сградата на НАТФИЗ в София.

На място, преди органите на реда, пристигат видимо притеснените от незаконната им дейност собствениците на клекшопа. Те се нахвърлят срещу атакистите с обиди и физическа саморазправа.

Със закъснение се появяват и органите на МВР. Едновременно с тях идва и агитка от около 20 видимо дрогирани и пияни младежи. Полицаите не само не реагират на провокациите от страна на наркоманите, но и подстрекаваха техните действия.

Сидеров и Чуколов с белезници след разкритията им, 18 ноември 2015 г.

Служител на МВР заплашва лидера на АТАКА със „саморазправа в тъмното”.

След часове чакане пристигат представители на „Икономическа полиция“. Вместо да направят проверка, органите на реда – МВР и „Икономическа полиция“, създават суматоха и условия за „обвинения в хулигански действия” от страна на Сидеров и Чуколов.

Камерите на бТВ и Нова, които стояха там 5 часа, не са заснели нито един кадър с хулигански действия. Няма и проверка на съмнителния обект, който има право да работи само до 22.00 ч., показа справка в Столичната община.

Само за една вечер полиция, казионни медии и предварително подготвени съмнителни свидетели изградиха защитна стена пред наркотрафика в София, който е покровителстван от високите етажи на властта.

Със сигнала си Сидеров и Чуколов бръкнаха в болното място на управляващите, които не се борят с наркоразпространението у нас.

 

На 10 октомври 2015 г.

Сидеров разкрива по АЛФА ТВ подробности относно контрабандата в столицата. Само часове по-късно в съботния ден прокуратурата е задействана светкавично в кампания срещу Сидеров. Тогавашният шеф на СДВР Младен Маринов, тогавашният главсек на МВР Георги Костов, градският прокурор Христо Динев и говорителката на прокуратурата Румяна Арнаудова дават извънредна пресконференция за случилото се предния ден. С това прокуратурата и МВР грубо погазват НК и НПК, като огласяват тенденциозни данни за инцидента.

Шефът на легия „Антимафия” показва десетки видове цигари без бандерол, закупени по улиците на София, октомври 2015 г.

 

На 11 октомври 2015 г.

В авторското си предаване „Неделник“ по АЛФА ТВ Сидеров изнася още скандални данни за наркоразпространението в София и връзките между дилърите на дрога и органите на реда. Шефът на легия „Антимафия“ Григор Здравков разкрива, че 9 наркодилъри се отчитат всеки месец на СДВР. Екипи на ТВ АЛФА правят редица репортажи със скрити камери за продажбата на наркотици в столични дискотеки и свободната продажба на цигари без бандерол. От екрана на телевизията на АТАКА се появяват сериозни събеседници, които убедително и с доказателства излагат тезата, че полицията закриля наркоразпространението и контрабандата у нас. Дилъри на трева и кока в София признават в предавания по АЛФА за връзките им със СДВР, ДАНС, ГДБОП и районните управления.

 

На 18 октомври 2015 г.

В предаването „Неделник“ Сидеров отново разкрива данни за контрабандата и наркобизнеса в България. Сидеров информира, че тогавашната власт изпълнява поръчка срещу него на американското посолство, чийто представител Джеймс Уорлик преди няколко години се закани да унищожи Волен и АТАКА, ако не Щатите щели да го унищожат.

 

Сидеров показва кутията цигари, която беше купена от клекшопа на Раковска

На 23 октомври 2015 г.

Сидеров и Чуколов продължават своята борба срещу разпространението на наркотични вещества. Двамата и няколко души от АЛФА ТВ лепят плакати в центъра на столицата в късния следобед и раздават рекламни материали на минаващите граждани. На плакатите пише: „Дрогата убива децата ни, а полицията не прави нищо. Да изчистим България от дрогата!“. Тогава от НАТФИЗ изскачат младежи и без видима причина единият от тях удря Сидеров, чупи очилата на Чуколов и налита на журналиста и водещ Ивелин Николов. Камерата на АЛФА ТВ записва това. След като МВР отказва да открие нападателя, въпреки предоставените снимки и видеоматериали, Сидеров, Чуколов и екипи на АЛФА ТВ отиват в НАТФИЗ, за да идентифицират лицето, което ги нападна по-рано. Те питат портиера дали познава човека от снимката, но получават отрицателен отговор.

 

На 17-18 ноември 2015 г.

Софийският градски съд постанови, че задържането за 72 часа на лидера на АТАКА Волен Сидеров и заместника му Десислав Чуколов е незаконосъобразно. Това стана ясно на извънредно заседание малко след 2 часа след полунощ на 18 ноември 2015 г. Двамата депутати бяха освободени от ареста в Националната следствена служба, където бяха неправомерно задържани. Съдът реши още, че прокуратурата е превишила пр

Униформените не се посвениха да посегнат и на Деница Сидерова, която седмици по-рано беше родила първородния си син Волен-младши, 25 октомври 2015 г.

авата си с а

Комисар Муеров от СДВР се опитва да удуши лидерът на АТАКА, 25 октомври 2015 г.

Да се сдобиеш с наркотици в София е по-лесно отколкото да си купиш хляб

реста на националистите.

Целият наличен ресурс беше изпратен срещу АТАКА, след като Сидеров поведе битка срещу наркоразпространението, 25 октомври 2015 г.