|

Деца към Илиан Тодоров: Запазете вярата си в доброто и я предавайте на всички

Губернаторът от АТАКА подари на малчуганите християнска литература

 

Учениците от училища в гр. Ботевград и с. Антон изпратиха благодарствени писма до областния управител на Софийска област от квотата на АТАКА Илиан Тодоров, с които изказват своята благодарност за предоставената възможност да почиват във вилата на областната администрация в курорта „Боровец“.

„С този жест, Вие за пореден път доказвате, че в България има хора, които неуморно се борят за щастието на нашите деца – децата на България!“, пишат в писмото учениците от гр. Ботевград.

„Бъдете все така добронамерен и с грижа за децата“, са написали в писмото си учениците от с. Антон.

Припомняме, че преди дни Тодоров посети малчуганите и им подари учебни помагала за изучаване на християнска религия, много книги на историческа тематика, тефтери, химикали, шапки, топки и федербали.

„Образованието е много важно, но най-важното е да бъдете добри хора, да правите добро. Това ще ви направи пълноценни граждани, а християнската вяра и ценности ще ви покажат пътя как да го постигнете“, заяви той.

Припомняме, че организирането на безплатни почивките за деца отличници от училищата в Софийска област е част от социалните инициативи на областния управител.