|

Сидеров иска Симеонов да оповести договорите за златото

До края на юли и от есента започвам много активно със сериозни въпроси от парламентарната трибуна към министри и вицепремиери, независимо дали са от Обединени патриоти или не. Специално към вицепремиера Валери Симеонов ще имам въпрос за концесиите за злато и ще искам да оповести договорът за т. нар. златни концесии. Симеонов, в ролята на вицепремиер, сега отговаря за концесиите. Този договор не може да е търговска тайна и ще се боря той да стане достояние на обществото. Това обяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в предаването си „Неделник” по АЛФА ТВ. По думите му концесионната такса е под 2 процента.  „Т.е. имаме едно ограбване на България”, категоричен бе той.

В предаването стана ясно, че Сидеров ще продължи да настоява пред правителството и за доизграждане на болницата в родния му град Ямбол.

По темата за образованието у нас, той заяви, че е необходима спешна патриотична намеса в писането и издаването на учебници, в които в момента се пишат всякакви неистини за българската история.

„Освен това, лично съм ангажирал специалисти и започваме работа по Закон за възрастните хора. Не става въпрос за подаяния, възрастният човек е с опит и трябва да бъде ценен. Законът ще бъде на много добро ниво”,  увери Сидеров по АЛФА ТВ.