|

Сидеров към Нинова: Питайте US посланика защо САЩ напълни Европа с мигранти

Това беше инспирирано, финансирано и насочвано от Вашингтон, за да бъдем омаломощени, припомни лидерът на АТАКА

Г-жо Нинова, много се радвам, когато виждам свои последователи и ученици. Това означава, че школата, която от години се мъча да направя в политиката, вече работи. Чудех се къде сте през всичкото това време, когато отсъствате от залата. Явно сте се запознавали с моите изказвания, текстове и слова, които аз съм говорил, както и с внасяни законопроекти и проекторешения. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров от парламентарната трибуна в петък по повод искането на БСП премиерът да се яви и да информира НС каква ще бъде българската позиция на срещата в Брюксел по повод мигрантския проблем.

Той й припомни, че когато през 2013 г. АТАКА предложи да се изгради стена по границата ни с Турция, БСП го отхвърли, както и редица други законопроекти на партията. „Спомням си как от тази трибуна говорехте, че това не е европейска практика”, допълни партийният лидер.

Сидеров посъветва Нинова при някоя от честите й срещи с американския посланик да го попита защо Америка водеше политика да напълни Европа с нелегални мигранти. „Това беше американска политика и я има черно на бяло. Правителството на Обама, чийто служител е Рубин, директно казваше: „Приемайте повече и повече. Много малко приемате“, а техният гуру Сорос сочеше и казваше: „Тамо са раите! Давайте, атакувайте!“ и финансираше цялата тази операция. Идването на мигрантите в Европа не е природно явление. Това беше инспирирано, финансирано, насочвано именно от САЩ, за да бъде омаломощена Европа”, очерта реално случващото се председателят на ПГ на Обединени патриоти.

Той посъветва БСП да правите задълбочени анализи, когато искат да обяснят някакви геополитически теми, каквито са миграцията и опитът да бъде разбита Европа. „Трябва да се чете повече. Затова може пък да си коригирате  предложението за лятна ваканция. Може би ви е необходима лятна ваканция, за да почетете малко повече и да дойдете по-подготвени на есен с песен”, заключи Сидеров.