|

Председателят на ПГ на патриотите: До 14 дни Симеонов и Каракачанов да кажат заедно ли сме на евровота

Лидерът на АТАКА и председател на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров настоява до 2 седмици колегите му Красимир Каракачанов и Валери Симеонов да кажат патриотите заедно ли ще се явят на предстоящите евроизбори. Това заяви националистът в няколко интервюта през изминалия уикенд.

„Колеги, кажете как ще действаме на тези избори”, пита Сидеров и призова партньорите си да не увъртат, а да кажат докато е време. Той им припомни, че не се притеснява да се яви самостоятелно на евровота и даде пример „АТАКА е вкарала трима евродепутати и четири пъти е влизала сама в българския парламент”.

„Аз съм направил компромисът и стъпката да се обединим. Хората го одобриха това. Ако трябва да отидем и да играем отделно, това трябва да се каже сега”, категоричен е Сидеров.

Председателят на ПГ на патриотите е категоричен, че няма намерение да чака месеци и в „12 без 5 някой да извърти някакъв номер, какъвто вече се очертава, защото чухме Петър Москов да казва „ аз с Валери Симеонов нищо чудно да направя коалиция“.

„Пледирам за честна игра, нищо друго. Всеки е свободен да действа както иска”, призова в БНР Сидеров.