|

Председателят на ПГ на Патриотите: Симеонов да каже заедно ли сме на предстоящите избори

Тази есен за последен път ще настоявам пред коалиционните партньори за категоричен отговор дали ще се явяваме заедно на изборите. Това заяви ь на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров в Бургас.

Той каза още, че ако не получи отговор ще смята, че малката коалиция е изконсумирана с парламентарните избори и не може да разчита на партньорите си за предстоящите евроизбори.

„От миналата година поставям този въпрос във формата Обединени патриоти – Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, аз, плюс нашите заместници. И обяснявам, казвам г-н Симеонов, ти понеже няколко пъти казваш в публични изявления, че не знаеш как ще се явим на следващи избори, моля ти се заяви тук пред нас, твоите партньори какво смяташ. Нищо не заявява, не мога да кажа сега, ще го решим, сега не мога да кажа. Има ли споразумение за коалиция – имаме, но то е за парламентарните избори, за тези нямаме още. Кога ще имаме? Какво ще правим? Как ще действаме? Сега не мога да кажа. Това няколко пъти се повтаря, за мен това вече означава, че г-н Симеонов не иска да отива на избори за европарламент заедно с ВМРО и АТАКА”, разкри Сидеров.