|

Издателят Лиляна Куманова: За България ще бъде полезно гласът на Сидеров да се чува в Европарламента

В книгите си Волен казва истините, които няма да чуем от друг политик, категорична е тя

Вдъхновявам се от книгите на Волен Сидеров. Той е най-талантливият оратор, просветител на народа. Възхитена съм от неговите лекции, които изнася за световната политика, за България и за историята на християнската религия. Това каза пред камерата на АЛФА ТВ издателят Лиляна Куманова.

По думите на 78-годишната жена Сидеров е най-талантливият и ерудиран политик в България. Според нея лидерът на АТАКА ще представи най-добре българските националисти в Европарламента, което ще бъде от голяма полза за имиджа за България. „Бъдещето е национализмът. Друга политическа линия няма, която да изведе България на успешно икономическо ниво”, категорична е Куманова.

Тя сподели, че симпатизира на Сидеров и АТАКА още от 2005 г. „Участвах активно в това той да вземе властта и бях възхитена от неговия ораторски талант. Когато говореше, ние настръхвахме”, допълни Куманова.

На въпрос дали жителите на Ямбол са запознати с това, че председателят на ПГ на Обединени патриоти успя да издейства довършването на новата болница в града, възрастната жена беше категорична: „Да, чула съм. Това е много похвално за партия АТАКА и за Волен, защото доказва, че той има конкретен принос за подобряване положението на народа, а не само празни приказки и обещания”.

В края на интервюто Лиляна Куманова отново се върна към книгите на Сидеров, за да повтори, че са много полезни и се възхищава от тях. „Чела съм „Бумерангът на злото“, „Властта на мамона“. Те ни дават истината. Той говори истината, която няма да се чуе от никой политик”, заключи тя.

Цялото видео може да гледате ТУК