|

Сидеров за тайния коалиционен съвет: Краси и Валери си играят на криеница с мен. Смешно ми е

Много е възможно АТАКА да бъде приета в Алианса на консерваторите преди евровота

Нямам известие от никого за коалиционен съвет. Каракачанов и Симеонов играят на криеница, което вече ми е хиперсмешно. Върнаха ме в детските години. Това заяви пред „24 часа“ лидерът на АТАКА и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров.

Той разбрал, че медии се събират в бившия Партиен дом, където започвала среща между ВМРО и НФСБ. Обаче не бил уведомен за такава. Това го навежда на мисълта, че двамата искат да го изолират, за да кажат после, че той не е отишъл.

Нещо повече – след като от четвъртък сутрин се говори, че след края на пленарното заседание лидерите на трите партии от малката коалиция ще се съберат, Сидеров изпрати пиарката си да пита заместника на Каракачанов във ВМРО – Искрен Веселинов, има ли такива планове и закога са. На което той отвърнал: „О, не, няма.“

„Да се затичам към Партийния дом, без да съм канен, ли?“, пита Сидеров. Освен това той се интересува само ден ли трае ембаргото на Валери Симеонов, който в сряда се зарече, че спира преговорите с ВМРО за евроизборите заради изненадващото ултимативно писмо от партията, чийто председател е Каракачанов, до партньорите.

Има много сериозна възможност преди евроизборите АТАКА да бъде приета в Алианса на консерваторите и реформистите, съобщи още Сидеров. И напомни, че там членува и американският президент Доналд Тръмп. „Имаме общи възгледи с него“, подчерта в заключение лидерът на АТАКА.