|

Сидеров се срещна с патриоти от Варна

Лидерът на АТАКА и председател на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров се срещна с патриоти от Варна в Народното събрание в петък. Те гостуваха в парламента по покана на депутатът от АТАКА Николай Александров.

Срещата премина в приятелски разговор, в който Сидеров похвали тяхната активна обществена позиция и ги попита с какво се занимават. Темите на събирането бяха най-различни, като се премина от политически до лични и социални.

Гостите от морската столица не са членове на АТАКА или друга партия. „То сега никой не иска да е в партия, по-скоро граждански и обществено ангажирани. Щом сте тук, значи имате интерес към политиката, която е вид обществена работа. Тя не е нещо лошо само по себе си. Зависи от това какви хора я правят. Когато я правят хубави хора е хубаво нещо, когато я правят лоши хора е лошо, както с всичко в живота”, обърна се Сидеров към присъстващите.

Група варненци посетиха Народното събрание по покана на депутата от АТАКА Николай Александров

Освен с лидера на АТАКА, гостите разговаряха и с други депутати от групата. Бяха запознати и работата на Народното събрание.

В края на срещата Сидеров и варненските патриоти си пожелаха взаимни успехи и скорошни срещи, в които да обсъдят предстоящите евро и местни избори.

Варненци имаха възможността да наблюдават и парламентарния контрол от балкона в пленарна зала.