|

Пълна зала посрещна АТАКА в Ботевград

Никой освен партията на Сидеров не посмя да постави на шахматната дъска на геополитиката борбата със санкциите срещу Русия, заяви водачът на евролистата д-р Димов

В Ботевград препълнена зала с над 100 души посрещна водача на листата на АТАКА за евроизборите д-р Георги Димов и депутати от партията.

„Израснал съм в този район, живял съм в Правец, в Ботевград. Нося този край в сърцето си, помня го с реда, с дисциплината, с чистотата и красотата. Тук имаше морална красота”, сподели Димов пред симпатизанти.

По думите му страната ни е минала от аграрна държава в една индустриална епоха. „Българи летяха в космоса, правеха компютри в Правец – България беше развита. Хората бяха спокойни, нямаше престъпност, нито двойни стандарти. Нямаше го това двулично отношение – говорим едно в България, правим друго в Европейския съюз”, каза Димов.

Той е категоричен, че България трябва да се възползва от своя геополитически ресурс – да бъде връзка между Изтока и Запада.
„Никой не посмя да постави на шахматната дъска на геополитиката борбата със санкциите срещу Русия, никой освен партия АТАКА”, каза още той.

На срещата с ботевградската общественост присъстваха и заместник-председателят на НС Явор Нотев и народният представител Павел Шопов.
Нотев благодари за сърдечното посрещане и отбеляза, че именно такива срещи са „истинското Народно събрание“.
„Дошло е времето идеите на АТАКА да заемат своето място и да зазвучат на европейска сцена, да бъдат чути и споделени от гражданите на Европа, защото проблемите, уверявам ви, са едни и същи”, изтъкна Нотев.

Що се отнася до потенциала, който крие доброто сътрудничество с Русия, Нотев подчерта, че това ще бъде посланието, с което ще изпратят депутат в Европарламента.