|

Вижте силните думи на Волен на протеста на АТАКА срещу убиеца Джок и какви са основните му мотиви да се кандидатира за кмет на София

Граждани на София, тук сме, за да заявим своето възмущение, своя протест от безумието на съдия Калпакчиев да освободи един убиец – австралиец, който уби 20-годишен българин в центъра на София. Съдията го освободи 8 години преди изтичането на присъдата му. Какво накара този съдия и съдийския състав да подпише такова решение.

Това е въпрос, който ние от АТАКА, граждани на София, българи, националисти, ще го зададем и в съдебния инспекторат, и в Народното събрание, и във всички институции, които могат да вземат отношение по въпроса – какво накара съдия Калпакчиев да освободи преждевременно един убиец. Който може би вече не е в България, защото знам продажността в съдебната система и в МВР, аз допускам, че този човек вече е изведен от България.

Затова ние ще бъдем непримирими. Ако трябва, всеки ден ще правим протестни действия, докато Калпакчиев не подаде оставка, докато съдебният инспекторат не се заеме с него и не му наложи санкции. Този човек трябва да загуби права като съдия и повече да не практикува тази професия. Това е позор за съдебната система.

Тук идва въпросът кой издига на високи постове подобни хора, как така действа тази система и защо си затваряме очите, че години наред съдебна система, магистрати на издръжка на чужди фондации отиват в чужбина, минават някакви семинари, незнайно какви, и после се връщат и стават толерантни към чужденци, а тормозят българските граждани за щяло и нещяло? Защото, ако един обикновен български гражданин беше подгонен от системата, той нямаше да бъде освободен предсрочно, напротив, щяха да му увеличат наказанието.

Кой ги обучава тези съдии? Защо „Америка за България” – чужда фондация, на чуждо правителство, е допусната да поема издръжката със стипендии на български съдии. Те да учат в САЩ, да се връщат и да правят каквото им нареди т. нар. Хелзинкски комитет. Една антибългарска институция, една неправителствена организация, която е на издръжка на Соросовите фондове и която от години, от десетилетия защитава престъпници, убийци, бори се за тяхното освобождаване, бори се за това – те да бъдат човек на годината, представяте ли си – същият този австралиец, за който говорим сега, който трябваше да получи доживотна присъда без право на обжалване. И който сега беше освободен 8 години преди присъдата му да изтече. Същият този човек беше обявен за мъж на годината от Хелзинкския комитет. Не казвам български, защото той е антибългарски.

Това са платени мекерета на чужди интереси, които много отдавна трябваше да бъдат подгонени от българската прокуратура, ДАНС, службите, които се занимават с русофили сега, които се занимават с честни хора, с хора с убеждения, с хора, които не искат Русия да бъде наш враг, а да бъде наш приятел в икономиката, културата и всички наши връзки. Такива хора стават мишена на правната система. Те получават обвинения, те биват изправяни на съд.

Не знам и никой от нас не може да знае как се чувстват родителите на убитото момче, но сигурно ужасно. Те очакваха справедливост. Те очакваха съдебната система да бъде справедлива, да бъде тежка – сурова, но справедлива. А не убиецът да бъде пуснат след няколко годинки, да му бъде опростена кръвнината, обезщетението от 400 000 лева.

Представете си, скъпи съратници, братя и сестри българи, каква огромна сума се опрощава на този австралийски убиец. Ей така съдията казва – няма значение 400 000 лв., няма да ги плаща, въпреки че има съдебно решение. Какъв е този Апелативен съд, какви са тези хора, как спят и как работи съвестта им? Нека те да отговарят, защото има Бог, има съвест, има морал. Те, когато заспят, сигурно си мислят какво направиха. Съвестта е най-големият враг на всеки. Те няма да могат да спят, сигурен съм. Дали са получили рушвет, дали е платено това освобождаване, тепърва трябва да каже прокуратурата, институцията, която се занимава с разследване на злоупотреби.

Някои магистрати у нас започнаха да се чувстват недосегаеми. Те започнаха да се чувстват над всичко, извън системата на контрол. Ние, народните представители, общинските съветници, хората, които се занимават с политика, сме всеки ден във фокуса на вниманието. А какво става с тези магистрати, които са на тъмно. Никой не ги знае, не ги вижда. Сега, ако Калпакчиев мине оттук, няма да го познаете. Той е неизвестен, той е в сянка, той е задкулисен тип, който обаче върши зловредни, злокобни неща. С един подпис на химикалката той може да нанесе такива вреди – морални, обществени, каквито нито една партия, даже правителството като цяло не може.

Ние ще настояваме Калпакчиев да бъде уволнен, да подаде оставка. Съдебният инспекторат да се занимае с него. Прокуратурата да се занимае с него и няма да оставим това по този начин. Ще искаме да знаем съдебният състав начело с Калпакчиев, който подписа освобождаването, дали е получил нещо за това, дали е получил изгода, има ли корупция в съдебната система, или да. Това трябва да го знаем и ние ще бъдем последователни в тази битка.

Призовавам всички вас да разлепят снимката и името на Калпакчиев по цяла София, по цяла България. Нека народът да види този, който с лека ръка освобождава убийци и им опрощава 400 000 лв. кръвнина. Та да може, като го видят и съседите му, да кажат – позор за теб, ти не си съдия.

Скъпи съратници и поддръжници, благодаря ви, че сте тук! Благодаря ви, че поддържате каузата на партия, която доказа, че е решителна, последователна и която доказа, че колкото и пъти да я погребват, тя оживява.

Сега някои хора, които аз сложих във властта, надебеляха, пуснаха шкембета и решиха, че ще загробят АТАКА и Волен Сидеров и че ще ги отстранят от политическата сцена. Не, това няма да стане така лесно!

Съобщавам пред всички вас – издигам кандидатурата си за кмет на София и представям много силна листа с мои съратници, с хора на културата, на спорта, заслужили имена, които са доказали своите качества, с която листа да се борим за справедливост в столицата, защото тук има много неща за оправяне.

Скъпи съратници, знаете, че аз първи и единствено от претендиращите за поста кмет на София заявих ясно и твърдо моето виждане – да спра това позорно зрелище, което се нарича прайд, в което педерасти и лесбийки шестват, маршируват в центъра на София, минават покрай свети места, паметника на Апостола, църкви и други светилища и развяват своите пъстри знамена. Какво демонстрират? Това, че са педерасти и лесбийки? Ние сме против тази демонстрация! Ние не искаме нашите деца да гледат това зрелище. И да им се налага, че те не знаят от кой пол са, че трябва да станат на 7 години, за да се определят. Има хора, които могат да бъдат заблудени, че са родител 1 и родител 2, а не майка и татко.

Тази перверзия, която нахлува в България, трябва да бъде спряна! Тази битка не е лесна. Някои колеги журналисти ме питат – ама това ли е най-големият проблем? Да, това е един от най-големите проблеми! Защото моралните граници, които биват прекрачвани, не могат да се върнат. Плочките, тротоарите, паветата – това са само дадености, а най-важното нещо са хората. Ако хората бъдат извратени, ако хората, които живеят в София, в България, започнат да мислят по един налудничав начин – ние губим нацията си. За какво са ни тогава плочките? За какво са ни прекрасните постройки и метрото, ако загубим нацията си.

Още има много добре запазени останки от римската цивилизация – пътища, постройки, прекрасно направени, векове, хилядолетия са издържали, само че хората ги няма, защо? Защото тази цивилизация е рухнала поради морален упадък, поради содомията, поради езичеството, поради многобожието, на което се е отдала. И е рухнала като най-великата империя в света, за да останат само нейните постройки и пътищата, по които са завладявали света. Само че, когато завладяваш света и го правиш със сила и го правиш с перверзия, ти си обречен на срив, на провал и заличаване в историята. Така ще бъде и с България, ако ние допуснем тук да влязат джендър-философии, истанбулски конвенции, еднополови бракове.

Цялата тази антибългарска, антихристиянска философия, която ни налагат бавно, постепенно, но упорито, всичко това минава през Брюксел, всичко това минава през Европарламента. И сега гледам едно еврогейче, което е за втори път в ЕП, повтаря като папагал моите думи и казва, че щял да се справи с това мултикултурно зрелище, имайки  предвид гей-парадите. Как може един отявлен гей да бори гей-парада? Къде е логиката? Не виждам как ще стане. Затова този, който ще се справи с това позорно зрелище, ще го заличи от територията на София, се казва Волен Сидеров – основател, учредител и лидер на партия АТАКА!

Извинявам се на всички избиратели, че направих този компромис да събера двама лидери, които се оказаха недостойни за понятието националист и патриот – Каракачанов и Симеонов. Съжалявам за това, че ги качих във властта. Съжалявам за това, че ги издигнах с асансьора на коалицията и те станаха вицепремиери и забравиха откъде произхождат – забравиха се. Отвориха големи усти, алчни за власт и пари. И сега ще паднат, а това падане е много болезнено. Сега имаме вицепремиер, който говореше на предизборните срещи, аз бях там, моите колеги бяха там – говорихме за минимална пенсия 300 лева, говорихме за вдигане на стандарта на най-ниските социални слоеве, говорихме за раздвижване на икономическото състояние, на хората, които живеят зле. Какво стана с тези обещания, г-н Каракачанов? Станахте вицепремиер, взехте най-ресурсното министерство и го превърнахте в агенция за недвижими имоти. Продавате парцели по Черноморието, навсякъде в България.

Затова внесохме в НС предложение за мораториум. АТАКА внася мораториум върху сделките с държавни имоти. Нека видим как ще го гласуват ВМРО, НФСБ, ГЕРБ, БСП, ДПС, ВОЛЯ. Как ще гласуват за нашето предложение да се спрат продажбите до 1 година на всички държавни имущества. През тази година да се създаде фонд, в който прозрачно и ясно да се събере всичко, което е държавно имущество, и ако то се продава или употребява, да бъде ясно за какво, а не всеки министър да си продава някакви имоти и да не знаем на кого, срещу колко и къде отиват рушветите и комисионите от тези продажби.

Като казах комисиони, военните сделки са най-сериозните. Вместо да се вдигнат пенсиите, вицепремиерът Каракачанов и неговите колеги от НФСБ решиха да дадат 2 милиарда за някакви чертежи на самолети, даже още ги няма и на чертеж.

Аз бях категорично ПРОТИВ! Произнесох се в НС и само броени дни след това Симеонов и Каракачанов се изтъпаниха и казаха – Волен Сидеров е изключен от парламентарната група. Създателят на това обединение е изключен! Кого изключвате и от къде, неуважаеми бивши партньори? Изключвате един човек с идеи, изключвате един човек, който е създал идеология, когато вие правехте бизнес или пишехте доноси в ДС. Когато единият от тези лидери пишеше доноси до Държавна сигурност, аз създадох дисидентски организации през 1988-1989 г. Вие ли ще ме изключвате мен? Не, вие самите ще бъдете изключени от историята. Народът ще ви изключи, историята ще ви изключи! И това е сигурно, защото работите срещу интереса на българския народ.

Радвам се, че виждам пак боен дух, който хората бяха позабравили. Бяха позабравили времето, когато 25-30 хил. човека се събирахме на площад „Св. Ал. Невски“ и всички тогавашни медии се уговаряха да не дадат нито един кадър от това грандиозно събиране на хора на 3 март 2006 г. Бяхме втора сила след БСП, социолозите криеха своите проучвания в продължение на 2 месеца. Нямаше ГЕРБ, нямаше управляващи коалиции като сегашната. АТАКА беше втора по големина сила след БСП с тенденция да стане първа.

И започнаха провокации, съдебни дела, мачкане. Аз знам какво е да те мачка държавната машина. Аз знам какво е да удържиш, когато в 5 часа сутринта ти звънят двама полицаи, призовкаджията и камерата на бТВ зад тях. За да ни унижават, за да ни мачкат, за да разтурят семейството ми и да направят всичко възможно аз да се почувствам унизен и да се почувствам смачкан. Е, не се почувствах смачкан!

Излизам категорично решен да се боря в битката за София, да покажа, че АТАКА е не само жива, че АТАКА е единственият носител на националистическия, патриотичния дух, на решителността българинът да запази своето достойнство. Защото това събитие, за което сме тук, това изплюване в лицето на българското достойнство – да освободиш един австралийски урод, да го пуснеш на свобода и да кажеш, че това е нормално, вече е границата, която не трябва да бъде минавана. Това показва, че вече нашето достойнство е смачкано дотам, че няма накъде. Искат да пълзим на колене.

Ние трябва да се изправим и да покажем, че българинът не е смачкан, че българинът може да е обезверен, може да е отчаян, но не е смачкан.

Ще натискаме, ще настояваме за тази оставка, ще искаме въпросното лице Калпакчиев, чиято снимка ще разлепим по цяла България, да го видят всички, да види народът какви съдии се изкачват на най-високото стъпало – председател на Апелативния съд! Кой го сложи там? Сорос ли, американското посолство ли? Докога ще бъдем пионки в една колониална игра? Докога ще идва тук един чужд посланик и ще се среща с лидерите на партии и ще им казва какво да правят – кой е добър и кой е лош? Ние суверенна нация ли сме? Народ, който се е освободил от турско робство, ли сме, или сме смачкано племе, което не знае как да се нарече? Не, ние сме българи, братя и сестри, ние сме българи, все още сме българи и никой няма да заличи тази идентичност у нас. Няма да ни излъжат еврогейове, които сега идват и се кандидатират за кметове на София. Само за патриарх не се е кандидатирал този.

Хора, които лъжат, които мамят, които излъгаха, които подкрепиха Истанбулската конвенция, които излъгаха шофьорите, че защитават техните интереси, но не ги защитиха, които лапат по 15 000 евро на месец. Представете си какви огромни пари взима лицето Джамбазки, след което най-нагло идва тук и ви казва – аз ще се кандидатирам за кмет. Ами напусни Европарламента тогава. Хайде да те видим тогава как ще се бориш за кмет на София! Само че той се е хванал за кокала, за големите пари, направил си е огромна сметка, трупа си парички и идва по студията, които са много благосклонни към него и не го питат – ти защо не си даряваш част от парите, както обеща? Ти защо подкрепи Истанбулската конвенция, като гласува „Въздържал се“? Няма такива въпроси. Всичко е приятничко и удобничко и уютничко, но тази кампания няма да бъде уютна и приятна за еврогея Джамбазки, обещавам ви го.

Скъпи съратници, искам да се разпределите, да поемете ясната задача за контрола в секциите, за да не бъдем ощетени, както сме били ощетявани на всички избори досега. АТАКА винаги е била орязвана с няколко процента, с мълчаливото съгласие, съглашателството на всички т. нар. големи партии, системни. Този път не трябва да позволяваме това. Всеки един от вас трябва да бъде застъпник, наблюдател, да контролира секциите, да се бори за справедливостта, за истината. Да не могат да подправят протоколи. Всеки един от вас да стане пропагандатор на бюлетината на  АТАКА, на нашите районни кметове за София, на кандидата за кмет в мое лице. Ще бъде един и същ номер и да го разгласи на всички близки, познати, съседи, колеги, на всички, които познава, и да им каже – това е вашият начин да спрете гей-парада, ако се възмущавате. Ако не се възмущавате и го одобрявате, моля гласувайте за останалите, начело с еврогея Джамбазки, защото той няма да го спре. Той ще му даде още повече площ, ще затвори, ако стане кмет, целия център и лично ще поведе гей-парада, тъй като той самият принадлежи към тази среда. Аз не искам да обиждам никого, но да правиш зрелище от сексуалната си наклонност, това не е допустимо, не е позволено.  В НС имаме внесени проекторешения за забрана на подобни зрелища много преди да се сети някой друг. Само че мнозинството там винаги ги е отхвърляло, защото ще им се скарат от някое чуждо посолство, разбирайте американското. Защото американските посланици отиват и водят тези позорни зрелища. Хайде най-после да спрем тази практика, да спрем да бъдем унижавани в собствената си родина, в собствената си столица, там, където от хилядолетия живее българският ген!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Пожелавам ви успех!