|

АТАКА за Севлиево – млади хора със смели идеи

Листата на АТАКА за кмет и общински съветници в Севлиево е съставена от млади хора с потенциал и свежи идеи за по-доброто развитие на града. Това заяви кандидатът на АТАКА за кмет Радослава Мичева по време на откриването на предизборната кампания на партията в Севлиево.

Кандидатите за общински съветници са хора с доказан авторитет в града и са специалисти в сферите на транспорта, строителството, предприемачеството.

По време на откриването на кампанията на АТАКА Мичева заяви, че националистите ще се борят за откриване на информационен център на Министерството на икономиката и в Севлиево. В него експерти ще запознават бизнеса в региона с възможностите за кандидатстване по проекти и финансиране на техния бизнес. Според Мичева това ще допринесе за икономическия растеж на общината.

Един от основните приоритети, заложени в програмата на партията, е да се спрат поръчките за милиони към частни фирми за ремонти и чистота, а това да го извършва общинска фирма. По думите на кандидат-кмета от АТАКА по този начин парите на данъкоплатците ще бъдат разходвани по-целесъобразно. „Когато тези фирми не си вършат работата, общината не може нищо да направи, а съдебните дела се проточват с години. Изпълнението на тези услуги трябва да е в ръцете на общината, която ще намали цената на дейностите и ще гарантира качеството им. Ако бъда избрана за кмет, ще създам общинска фирма, която ще поеме почистването и ремонтите в Севлиево”, категорична е Мичева.

В програмата на АТАКА е заложено и възстановяване на пътната инфраструктура между селата и общинския град. Според кандидатите за общински съветници на партията в голяма част от селата в общината има крещяща нужда от основни ремонти на пътната и уличната инфраструктура. Кандидатите за местния парламент са на мнение, че е крайно време да се обърне внимание на малките населени места, а не всички средства да се концентрират в общинския град.

От 7 октомври всеки делничен ден от 17:00 до 19:00 часа в клуба на партията, който се намира на ул. „Стефан Пешев” 1, срещу спортна зала „Дан Колов”, всеки ще може да се срещне лично с кандидата за кмет на Севлиево Радослава Мичева, както и с кандидатите за общински съветници за АТАКА. Целта на тези срещи е запознаване с програмата на партията. Гражданите ще могат да предлагат свои идеи за по-доброто бъдеще на Севлиево.

 

Партия АТАКА е с №4 в бюлетината за кмет и общински съветници

Купуването и продаването на гласове е престъпление