|

Нахлуващата сарацинска армия отива да преправи Европа за себе си

Русское Агентство Новостей

В мрежата непрекъснато се публикуват снимки как границите на ЕС са щурмувани от освободените граждани на Африка и Близкия изток. Нещо ми подсказва, че гърците няма да ги спрат… По-точно, ще ги спрат, но само там, където има кореспондентски пунктове на информационни агенции. Там, където няма, поредните вълни от армията за нахлуване вече се разтичат по стара Европа.
Вижте ги внимателно – млади, здрави, на възраст за казармата. Нито изтощени, нито сплашени. Напротив – по лицата им се вижда, че те са дошли да плашат. Мисля, че непременно ще успеят.
„Оптимистите смятат, че старицата Европа ще се изкашля и ще ги смеле, ще ги усвои, виждала е и по-тежки времена: в края на краищата мигрантите не са толкова много за 500-те милиона процъфтяващо европейско население. И не е проблем да се изхранят. Това е виждането на честния или злонамерения идиот.
Огромният и нерешим проблем с мигрантите изобщо не е в днешната тълпа. Те не идват тук да бъдат смлени – съвсем не!, те идват да храносмилат Европа. Стомашният сок вече е инжектиран в обреченото тяло.
Последният етап от залеза на Европа е сега, пред очите ни. А социалните процеси се развиват по възходяща линия. Пикът на процъфтяване на цивилизациите се сменя с крах с потресаваща скорост – историците го знаят.
Причината не е в мигрантите. А в изгнилия мозък на Европа”, казва писателят Михаил Велер.
В това, че те са нещастни хора, избягали от бомбите, не вярват дори онези, които го пишат. Опитът да се открие на гръцки КПП поне един сириец между тях, сполучи чак на втория ден. Другите просто се чувстват зле.
На арабите им е зле в Арабия
На египтяните им е зле в Египет
На пакистанците им е зле в Пакистан…
И на всички им е добре в Швеция, Британия, Франция, Германия… с изключение на една мааалка подробност – тях много ги възмущава местната култура и местният манталитет. Те страстно желаят да го преобразуват в привичен за тях, не разбирайки, че най-вероятно няма да им хареса територията, която са преобразували. Диалектика, както се казва…
„През 1971 г. излезе епохална книга, библия на политическата философия – „Теория на справедливостта” на Джон Ролс. Следствие от този обемен труд става практическото внедряване в мозъците и в практиката на втората част на принципа на справедливостта според Ролс. А именно: преразпределяне на ценностите в държавата трябва да става в полза на малоимотните чрез отнемането им от богатите.
Грубо казано (никой да не подскача!): от всеки според способностите – на всеки според потребностите. Е, в реални и разумни граници. Ето такава една вулгарно-комунистическа теза, с която ни продъниха ушите в съветското средно училище. Но тук тази теза се представя рамкирана от много учени аргументи и разсъждения.
Разбирате: социални отношения трябва да има както в семейството, където силните и богатите се грижат за слабите и непечелещите деца или болни братя и т.н. Без да се иска нещо насреща, а от обич и човещина.
И западните интелектуалци започнаха да се самоуважават заради разбирането на тези възгледи и практическото им използване. Вярвайки свято: това е умна и добра истина.
Тунеядците и паразитите от всякакъв вид изреваха от щастие. Удовлетворяването на потребностите им за сметка на работягите получава вече не само законова сила, но и силата на морален императив! Безплатни са: жилищата, образованието, медицината, купоните за храна, хуманитарните дрехи – и парична помощ за джобни разходи! И за чий да работиш? Принудителният труд е гаден остатък от тоталитаризма.
Гърбиш се? Ами тогава плащай данъци, гадино! А аз заслужавам помощи.
Теорията на справедливостта не отчита и не желае да отчита личностната психология и социалната психология като цяло. Маниловщината се оказа изпълнима в епохата на извънредно висока ефективност на производство и свръхпроизводство.
Работягите побесняват от необходимостта да издържат наглите паразити. Но им се обяснява, че това е закон, а те трябва да са по-добри и човечни – срамота, господа трудещи се! Нали вашите братя ви изсмукват соковете…
И успоредно – успоредно! – с всичките тези видове равенство, равенство на „по-равните”, върви политическо покаяние.
Тъй като по-малките, слабите, бедните, угнетените по справедливост трябва да имат правото на братска помощ и любов от страна на силните, а особено на тези, които преди са ги угнетявали. И вчерашните колонизатори започват да си скубят косите и да се надпреварват да правят добрини на бившите колонизирани. И да ги приемат при себе си, да ги настаняват, да им дават гражданство и да ги осигуряват с всичко. И забраняват да се помни, че преди 200 години неграмотните диваци са се яли едни други и са се продавали на белите в робство.
За някакви си 30 години милите хора от Африка и другите Пакистани и Алжири превърнаха райони и цели градове в сметища и не възнамеряват да приключват с авантата, тероризирайки влезлите при тях от глупост „коренни жители”.
Но! На тях трябва да им се помага – те са наши братя, наказани от съдбата!
Разумът изостави Европа, когато след взривовете в лондонското метро кралица Елизабет излезе с обещание, че „терористите няма да ни накарат да се откажем от нашите ценности”. Под „ценности” трябва да се разбира готовността и занапред да се приемат, издържат и пазят ислямските мигранти, които презират англичаните и цинично се възползват от тях.
Затова пък мигрантите вече открито изискват от християните да се отказват от ценностите си: да не празнуват Коледа, да не продават алкохол и свинско, да не ходят по бански на плажа и да не загарят на слънце в парковете – и го изискват злобно!
Вече в редица европейски градове, дори и в милионния Бирмингам, мюсюлманските ученици са повече от местните. Още десет-петнайсет години – и ислямското мнозинство ще създаде зони на шариата.
И това ще е разплатата!
Те ще ви покажат едни гей-паради, обиждащи чувствата им. Ще бягате пред тях и пред собствените си задници!
Те ще ви дадат един феминизъм, чайлд-фри и шорти на улицата! Пола до земята, омъжена – и млък, докато не те пита мъжът!
Те ще ви дадат едни рокаджии и металисти с отпуснати гащи. Така ще ви обрежат, че наистина нищо няма да израсте!
Те ще ди дадат един свободен секс, бърз и безопасен! Изборът ще е – пребиване с камъни или да те продадат в някой бардак.
А може и това да е възстановяването на справедливостта?

Превод Тихомир Тодоров